Приватне акціонерне товариство "Страхова компанія "Оранта-Січ"

Код за ЄДРПОУ: 02307292
Телефон: (061) 764-85-22
Юридична адреса: 69104, м. Запоріжжя, вул. Європейська, 16
 
Дата розміщення: 20.04.2018

Річний звіт за 2017 рік

V. Інформація про посадових осіб емітента

1. Інформація щодо освіти та стажу роботи посадових осіб емітента

1) посада* Генеральний директор
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Петровський Вiталiй Григорович
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1938
5) освіта** Вища
6) стаж роботи (років)** 7
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ПАТ "СК "Оранта-Січ" голова правління.
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 27.04.2016, до 27.04.2021
9) опис Повноваження та обов'язки: Роботою Товариства керує Генеральний директор, який дiє без доручення, на пiдставi Статуту. Генеральний директор керує поточними справами Товариства i виконує рiшення Загальних зборiв, Наглядової ради, без довiреностi представляє iнтереси Товариства у взаємовiдносинах з iншими пiдприємствами, установами, органiзацiями, фiзичними особами, iноземними контрагентами, укладає вiд iменi Товариства та вiдповiдно до Статуту будь-якi правочини, зокрема договори купiвлi-продажу, пiдряду, страхування, перевезень, зберiгання, доручення i комiсiї тощо, видає довiреностi та виконує вiд iменi Товариства iншi дiї, що стосуються дiяльностi Товариства. Загальний стаж роботи - 62 роки. Перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх 5 років: генеральний директор. Посад на iнших пiдприємствах не займає. Змін у персональному складі посадової особи протягом звітного періоду не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа не має.


1) посада* Головний бухгалтер
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Стрiшко Катерина Федорiвна
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1962
5) освіта** Вища
6) стаж роботи (років)** 16
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Державне комунальне підприємство "Запорiжжяводоканал" - головний бухгалтер.
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 21.10.2002, до звільнення або переведення на іншу роботу (посаду)
9) опис Повноваження та обов'язки: Головний бухгалтер здiйснює оперативний i бухгалтерський облiк результатiв дiяльностi Товариства, веде статистичну звiтнiсть та подає її у встановленому Законодавством порядку й обсязi органам державної статистики та iншим державним органам. Загальний стаж роботи - 38 років. Перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх 5 років: головний бухгалтер. Посад на iнших пiдприємствах не займає. Змін у персональному складі посадової особи протягом звітного періоду не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа не має.


1) посада* Голова Ревiзiйної комiсiї
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Овечкiна Свiтлана Борисiвна
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1959
5) освіта** Вища
6) стаж роботи (років)** 20
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Мелiтопольська iнспекцiя Укрдержстраху, головний бухгалтер.
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 21.04.2017, до 21.04.2022
9) опис Повноваження та обов'язки: Ревiзійна комісія здiйснює перевірку фiнансово-господарської дiяльнiсті Товариства. За підсумками перевірки фінансово-господарської діяльності товариства за результатами фінансового року ревізійна комісія готує висновок. Роботою Ревiзiйної комiсiї керує Голова Ревiзiйної комiсiї. До компетенцiї Голови Ревiзiйної комiсiї належать: - формування проекту календарного плану перевiрок та узгодження його з Наглядовою радою; - органiзацiя та проведення перевiрок фiнансово-господарської дiяльностi генерального директора; - формування порядку денного засiдань Ревiзiйної комiсiї, пiдготовка та ведення цих засiдань; - органiзацiя ведення та зберiгання протоколiв засiдань Ревiзiйної комiсiї та матерiалiв перевiрок, проведених Ревiзiйною комiсiєю. Загальний стаж роботи - 42 роки. Перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх 5 років: директор фiлiалу, голова ревізійної комісії. Посад на iнших пiдприємствах не займає. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа не має. Рішенням загальних зборів акціонерів приватного акціонерного товариства "Страхова компанія "Оранта-Січ" від 21.04.17 припинено повноваження голови ревізійної комісії Овечкіної Світлани Борисівни у зв’язку з достроковим припиненням повноважень та обрано голову ревізійної комісії Овечкіну Світлану Борисівну.


1) посада* Член наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Щербак Тетяна Володимирівна
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1978
5) освіта** Вища
6) стаж роботи (років)** 1
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** приватне акціонерне товариства "Страхова компанія "Оранта-Січ" - начальник відділення фінансового моніторингу та юридичного забезпечення юридичного вiддiлу.
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 21.04.2017, до 21.04.2020
9) опис Повноваження та обов'язки: Наглядова рада є колективним органом, який здiйснює контроль за дiяльнiстю Генерального директора та захист прав акцiонерiв Товариства. Загальний стаж роботи - 14 років. Перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх 5 років: провiдний юрисконсульт, начальник вiддiлення фiнансового монiторингу та юридичного забезпечення юридичного вiддiлу. Посад на iнших пiдприємствах не займає. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа не має. Рішенням загальних зборів акціонерів приватного акціонерного товариства "Страхова компанія "Оранта-Січ" від 21.04.17 припинено повноваження члена наглядової ради Алакбарової Людмили Iванiвни у зв’язку з закiнченням термiну повноважень та обрано членом наглядової ради Щербак Тетяну Володимирiвну.


1) посада* Член ревізійної комісії
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Шестакова Юлiя Валентнiвна
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1986
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 1
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** приватне акціонерне товариства "Страхова компанія "Оранта-Січ" - провідний економіст .
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 21.04.2017, до 21.04.2022
9) опис Повноваження та обов'язки: Ревiзійна комісія здiйснює перевірку фiнансово-господарської дiяльнiсті Товариства. За підсумками перевірки фінансово-господарської діяльності товариства за результатами фінансового року ревізійна комісія готує висновок. Загальний стаж роботи - 10 років. Перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх 5 років: головний бухгалтер філії. Посад на iнших пiдприємствах не займає. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа не має. Рішенням загальних зборів акціонерів приватного акціонерного товариства "Страхова компанія "Оранта-Січ" від 21.04.17 припинено повноваження члена ревізійної комісії Ворони Iгоря Володимировича у зв’язку з достроковим припиненням повноважень та обрано члена ревізійної комісії Шестакову Юлiю Валентнiвну.


1) посада* Член Наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Тарасенко Едуард Вiкторович
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1961
5) освіта** Вища
6) стаж роботи (років)** 10
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Товариство з обмеженою відповідальністю "Востокмаштранс", директор.
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 21.04.2017, до 21.04.2020
9) опис Повноваження та обов'язки: Член Наглядової ради у складі Наглядової ради здійснює захист прав акціонерів, і в межах своєї компетенції контролює та регулює дiяльнiсть генерального директора. Загальний стаж роботи - 37 років. Перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх 5 років: директор, член наглядової ради. Працює директором у товаристві з обмеженою відповідальністю "Востокмаштранс" (мiсцезнаходження - м. Запорiжжя, вул. Кияшка, 6, кв. 1). Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа не має. Рішенням загальних зборів акціонерів приватного акціонерного товариства "Страхова компанія "Оранта-Січ" від 21.04.17 припинено повноваження члена наглядової ради Тарасенко Едуарда Вiкторовича у зв’язку з закiнченням термiну повноважень та обрано членом наглядової ради Тарасенко Едуарда Вiкторовича.


1) посада* Член Наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Орєхов Тихон Iванович
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1938
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 7
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** директор УТОГ <НЕОН>.
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 21.04.2017, до 21.04. 2020
9) опис Повноваження та обов'язки: Член Наглядової ради у складі Наглядової ради здійснює захист прав акціонерів, і в межах своєї компетенції контролює та регулює дiяльнiсть генерального директора. Загальний стаж роботи - 62 роки. Перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх 5 років: директор, член наглядової ради. Посад на iнших пiдприємствах не займає. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа не має. Рішенням загальних зборів акціонерів приватного акціонерного товариства "Страхова компанія "Оранта-Січ" від 21.04.17 припинено повноваження члена наглядової ради Орєхова Тихона Iвановича у зв’язку з закiнченням термiну повноважень та обрано членом наглядової ради Орєхова Тихона Iвановича.


1) посада* Член Наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Петровський Єгор Андрiйович
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1987
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 7
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** відкрите акціонерне товариство "Страхова компанія "Оранта-Сiч", заступник голови правління.
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 21.04.2017, до 21.04.2020
9) опис Повноваження та обов'язки: Член Наглядової ради у складі Наглядової ради здійснює захист прав акціонерів, і в межах своєї компетенції контролює та регулює дiяльнiсть генерального директора. Загальний стаж роботи - 11 років. Перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх 5 років: заступник генерального директора, член наглядової ради. Посад на iнших пiдприємствах не займає. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа не має. Рішенням загальних зборів акціонерів приватного акціонерного товариства "Страхова компанія "Оранта-Січ" від 21.04.17 припинено повноваження члена наглядової ради Петровського Єгора Андрiйовича у зв’язку з закiнченням термiну повноважень та обрано членом наглядової ради Петровського Єгора Андрiйовича.


1) посада* Член Ревізійної комісії
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Гаврилюк Людмила Михайлівна
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1963
5) освіта** середньо-спеціальна
6) стаж роботи (років)** 20
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** відкрите акціонерне товариство "Страхова компанія "Оранта-Січ" бухгалтер.
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 21.04.2017, до 21.04.2022
9) опис Повноваження та обов'язки: Ревiзійна комісія здiйснює перевірку фiнансово-господарської дiяльнiсті Товариства. За підсумками перевірки фінансово-господарської діяльності товариства за результатами фінансового року ревізійна комісія готує висновок. Загальний стаж роботи - 36 років. Перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх 5 років: головний бухгалтер, член ревізійної комісії. Посад на iнших пiдприємствах не займає. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа не має. Рішенням загальних зборів акціонерів приватного акціонерного товариства "Страхова компанія "Оранта-Січ" від 21.04.17 припинено повноваження члена ревізійної комісії Гаврилюк Людмили Михайлiвни у зв’язку з достроковим припиненням повноважень та обрано члена ревізійної комісії Гаврилюк Людмилу Михайлiвну.


1) посада* Голова наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Ворона Ігор Володимирович
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1978
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 1
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** відкрите акціонерне товариство "Страхова компанія "Оранта-Січ", заступник голови правління.
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 21.04.2017, до 21.04.2020
9) опис Повноваження та обов'язки: Роботою Наглядової ради керує Голова Наглядової ради. Наглядова рада є колективним органом, який здiйснює контроль за дiяльнiстю Генерального директора та захист прав акцiонерiв Товариства. Загальний стаж роботи - 17 років. Перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх 5 років: заступник генерального директора, член ревізійної комісії. Посад на iнших пiдприємствах не займає. Фiзична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа не має. Рішенням загальних зборів акціонерів приватного акціонерного товариства "Страхова компанія "Оранта-Січ" від 21.04.17 припинено повноваження голови наглядової ради Дерко Любов Iванiвни у зв’язку з закiнченням термiну повноважень та Рішеннями загальних зборів акціонерів та наглядової ради приватного акціонерного товариства "Страхова компанія "Оранта-Січ" від 21.04.17 обрано головою наглядової ради Ворону Iгоря Володимировича.


___________

* Якщо інформація розкривається стосовно членів наглядової ради, додатково зазначається, чи є посадова особа акціонером, представником акціонера, представником групи акціонерів, незалежним директором.

** Заповнюється щодо фізичних осіб.

2. Інформація про володіння посадовими особами емітента акціями емітента

Посада Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридично Ідентифікаційний код юридичної особи Кількість акцій (шт.) Від загальної кількості акцій (у відсотках) Кількість за видами акцій
прості іменні прості на пред'явника привілейовані іменні привілейовані на пред'явника
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Генеральний директорПетровський Вiталiй Григоровичд/н6522927.7570212865229000
Головний бухгалтерСтрiшко Катерина Федорiвнад/н67062.856706000
Голова Ревiзiйної комiсiїОвечкiна Свiтлана Борисiвнад/н40.0014000
Голова Наглядової радиВорона Iгор Володимировичд/н21190.901702132119000
Член Наглядової радиЩербак Тетяна Володимирiвнад/н100.0042553210000
Член Наглядової радиТарасенко Едуард Вiкторовичд/н132835.6523404313283000
Член Наглядової радиОрєхов Тихон Iвановичд/н2050.09205000
Член Наглядової радиПетровський Єгор Андрiйовичд/н217849.2721784000
Член Ревiзiйної комiсiїГаврилюк Людмила Михайлiвнад/н310.0131914931000
Член Ревiзiйної комiсiїШестакова Юлiя Валентнiвнад/н000000
Усього 109371 46.54085106 109371 0 0 0